maanantai 6. toukokuuta 2013

Rally-toko esittely Tampere KV näyttelyssä

Oltiin Kessin kans viikonloppu Koirakoutsin Tre KV esittelytiimissä. Lauantaina oltiin paikalla koko päivä ja sunnuntaina vain käväistiin rally-toko esityksessä.

Lauantai oli aika rankka päivä. Tultiin Koirakoutsin standille jo ennen klo10 ja kotona oltiin heti klo17 jälkeen. Saihan siinä seisoskella. Kessi piti kontaktia koko päivän aktiivisesti. No, iltapäivästä se nukkui välillä, mutta olihan se rankkaa pienelle kelpielle. Vielä kun esitettiin rally-tokoa välissä isolla kentällä. Yleisöä oli enemmän kuin kisoissa ikinä ja siinä me hengailtiin valoheitinten loisteessa.

Lauantain esityksessä oli 4 koirakkoa. Kaks alle vuosikasta koiraa, Kessi 3v ja Rial kelpie 13v. Kessi esiintyi edukseen. Se odotti tarkkana sillä aikaa kun Mia kertoi yleisölle lajista ja kun tuli meidän vuoro esittää niin Kessi suoritti kaikki liikkeet osaamallaan tasolla. Ensin esiteltiin kieppi - vuokkonen - kieppi -kohta ja lopuksi rata kokonaisena. Radalla oli meille vaikeana liikeenä sivulla peruuttaminen. Eipä olla juuri ennen harjoiteltu, mutta Kessi suoritti senkin mallikkaasti. Seuraaminen oli koko ajan aktiivista. Kylläpä oli hienoa. Ja tietenkin itse pysyin rennompana kun koira toimi. Onneksi sai myös palkata ja annoinkin muutaman kannustinnamin radalla, yleensä pysähdys kohdissa.

Sunnuntain näytöksessä Kessi jäi junioriksi, kun loput neljä koiraa olivat 7, 8, 10 ja 13v. Rata oli sama, joten me päästiin jo vähän fiilistelemään. Nyt esiteltiin sama kieppi -kohta, mutta tehtiin se pariin kertaan. Enkä enää palkannut kokonaisella radalla. Hienosti Kessi työskenteli sunnuntainakin. Ei tarvinnut hävetä. Vähän alkoi kyllä loppuajasta herpaantua. Varsinkin, kun yleisö taputti muille koirakoille. Eikä Kessi saanut tehdä MITÄÄN. Piti vain odottaa.

Kokonaisuutena Kessi teki hienosti eikä ottanut yhtään painetta eikä juuri ollenkaan häiriötä yleisöstä. Ja vaikka lauantai oli rankka päivä, niin sunnuntaina aamulla lähdön hetkellä Kessi roikku ovenkahvassa, että hän ainakin lähtee mukaan. Mukavaa, kun koira haluaa tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti